Beleidsplan 2021-2024

Het bestuur heeft een beleidsplan opgesteld voor de komende vier jaar. Het bestuur is daarbij geholpen door een stakeholder groep van 10 leden, die de plannen en doelstellingen hebben getest en waar nodig aangescherpt. Het volledige beleidsplan vindt u onder uw 'Mijn FIN-omgeving' onder FIN Documentatie. Daarvoor klikt u hier. De belangrijkste doelstellingen zijn ledenwerving, deelname aan de zelfregulering en communicatie.

De FIN streeft in 2024 naar: - 400 leden - 100% deelname aan de toetsing van de leden met een contributie van € 1.500 en 50% van de andere leden - Een veel grotere bekendheid van onze sector bij alle relevante doelgroepen.

Deze doelstellingen kunnen wij alleen maar bereiken met uw hulp. U kunt ons op de volgende manieren helpen: Ledenwerving Kent u fondsen of foundations die nog geen lid zijn van de FIN, of werkt u met hen samen? Wijs hen dan op de toegevoegde waarde van het lidmaatschap. Wilt u een meer actieve rol spelen bij de ledenwerving? Neem dan contact op met onze nieuwe relatiemanager Marie-Claire Tordoir.

Deelname aan de zelfregulering Wilt u zelf met uw fonds deelnemen aan de zelfregulering, klik dan hier. Wilt u andere FIN-leden helpen bij de zelfregulering? Neemt u dan contact op met onze nieuwe relatiemanager Marie-Claire Tordoir. Communicatie De FIN is altijd op zoek naar aansprekende projecten waarbij verschillende fondsen samenwerken om te communiceren over de sector. Heeft u een actueel samenwerkingsproject en wil u hier via de FIN naar de andere 350 leden bekendheid aan geven? Neem dan contact op met onze medewerker communicatie Helen van Blommestein. De FIN heeft een communicatiepanel dat ons helpt bij het genereren van publiciteit en de communicatie inhoudelijk en strategisch ondersteunt. Wilt u deelnemen aan dit panel? Dan horen wij dit graag! Klikt u dan hier!