Oproep

Hulp in tijden van crisis


Zoals u allen wellicht bekend, hebben wij op de website van de FIN een pagina ingericht genaamd: 'Aanpak van de Crisis'. Hier delen wij inspirerende initiatieven, ondersteund door leden van de FIN. Wij hebben gemerkt dat er nog steeds prachtige initiatieven tot stand komen en deze willen wij natuurlijk graag voor het voetlicht plaatsen. Dus heeft u zelf een project dat u ondersteunt en wilt u deze op de website van de FIN laten plaatsen? Laat het ons weten! Wellicht wilt u liever bijdragen aan bestaande initiatieven? Klik dan hier voor het overzicht. U ziet dan welke projecten aanvullende ondersteuning nodig hebben.

Denkt u met ons mee?


Wilt u meedenken en bijdragen aan de communicatie-uitvoering van de FIN? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij willen graag in contact komen met communicatiedeskundigen van onze leden die bij willen dragen aan een sterkere positionering van de FIN en daarmee de sector. Vanaf 2021 zullen we eens per kwartaal bij elkaar komen om op een nader te bepalen (online) locatie onze communicatiekoppen bij elkaar te steken en een verdere invulling te geven aan de activiteiten van het communicatiejaarplan 2021. Heeft u interesse? Laat het ons gauw weten! Stuur een mail naar info@verenigingvanfondsen.nl.

Wordt u ook ambassadeur van de FIN? #GoeddoenzitinonsDNA Zit goed doen ook in uw DNA? En wilt u meehelpen om de meerwaarde van de filantropie verder uit te dragen? Wilt u aan het brede publiek een gezicht aan onze achterban en de sector geven? Bijvoorbeeld door het geven van testimonials, het schrijven van blogs of berichten op uw en onze social media kanalen of het meewerken aan een inhoudelijk artikel in een van de opiniƫrende media. Uiteraard ondersteunt de FIN u hier volledig in. Spreekt dit u aan? Dan komen wij heel graag met u in contact. U kunt zich via onderstaande button aanmelden. Wij overleggen graag met hoe u het ambassadeurschap wil invullen.