Voor u georganiseerd

Online koffietafels De FIN organiseert maandelijks een online koffietafel voor haar leden, waar gelegenheid is om elkaar online te ontmoeten en ruimte is om onderling te sparren, ideeën uit te wisselen en vragen te stellen.

Tijdens de koffietafel kunt u met elkaar en met voorzitter Ronald van der Giessen en directeur Siep Wijsenbeek een virtuele kop koffie drinken. Iedere editie nodigen we boeiende gastsprekers uit die een nieuw relevant thema aansnijden.

Meld u alvast aan door op de buttons te klikken!

De online koffietafels vinden op de volgende data plaats:

FIN Voorjaarsbijeenkomst inclusief 66e Algemene Ledenvergadering

De 66e Algemene Ledenvergadering wordt online gehouden op donderdag 15 april van 11:00 tot 13:00 uur.

De ALV wordt vooralsnog een interactieve online vergadering.

FIN -leden ontvangen binnenkort de uitnodiging en meer informatie over het programma van de Algemene Ledenvergadering. Wij hopen u allen online te mogen verwelkomen!

Lectorale rede Op vrijdag 19 maart om 15.45 uur houdt prof. dr. Pamala Wiepking haar inaugurele rede ter aanvaarding van de leerstoel 'De maatschappelijke betekenis van goede doelen loterijen' bij het Centrum voor Filantropische Studies aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Deze leerstoel is gefinancierd door een bijdrage van de Postcode Loterij.

Tijdens dit symposium zullen verschillende (inter) nationale sprekers, vanuit de wetenschap, goededoelenloterijen, vermogensfondsen, maatschappelijke organisaties en overheid, de voor- en nadelen van vrij besteedbare financiering bespreken.

Daarnaast wordt een kenniscentrum gelanceerd om ideeën uit te wisselen over verschillende vormen van financiering.