Voor jou georganiseerd

Een vermogen aan impact webinar Wanneer: woensdag 26 mei Hoe laat: van 15:30 tot 16:45 Onderwerp: Hoe kun je als vermogensfonds je impact maximaliseren?

Social Finance NL presenteert het rapport ‘Een vermogen aan impact’ met daarin tien tips om vermogensfondsen te helpen in hun zoektocht naar manieren om meer impact te maken. Waarom is die scheiding tussen financiële en maatschappelijke winst nog nodig als je ook aan impact investeren kunt doen?  Dit en meer tijdens het webinar op 26 mei. Onze directeur, Siep Wijsenbeek, is één van de sprekers. 

Wat zijn de gevolgen van Covid19 op de doelgroepen en thema’s waar internationale fondsen zich mee bezig houden en wat betekent dit voor de steun aan projecten in ontwikkelingslanden? Voor welke uitdagingen staan lokale organisaties en wat zijn de (nieuwe) behoeften van deze organisaties? In hoeverre is het nodig het financieringsbeleid aan te passen? En welke kansen en uitdagingen zijn er?

Wil jij hierover meepraten, meedenken of luisteren naar ervaringen en lessen van andere FIN-leden?

Covid19 over de grenzen FIN koffietafel Wanneer: donderdag 1 juni Hoe laat: van 11:00 tot 12:00 Onderwerp: Gevolgen Covid19 voor internationale fondsen

Naast interessante sprekers is er volop ruimte om onderling ideeën uit te wisselen en vragen te stellen.

Meld je aan door op de button te klikken! Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de FIN.

Op maandag 7 juni van 19:30 tot 21:00 uur organiseren wij een online bijeenkomst voor fondsen zonder vaste medewerkers, met als thema: Zelfregulering. In een onderling gesprek, ook met ervaringsdeskundigen, komen o.a. de volgende vragen aan de orde: Wat is de tijdsinvestering en wat levert het op? Als wij deelnemen, voldoen wij dan ook automatisch aan relevante wetgeving zoals ANBI en de WBTR?

Fondsen zonder Personeel Thema bijeenkomst Wanneer: maandag 7 juni Hoe laat: van 19:30 tot 21:00 Onderwerp: Zelfregulering

Meld je aan door op de button te klikken! Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de FIN