FIN Code Goed Bestuur

'De toetsing is goed en vlot verlopen. De uitleg vooraf door Marie-Claire en Siep en de aanmoediging om het proces gewoon op te starten hebben me geholpen. De samenwerking met Koos Mink, de toetser, vond ik heel plezierig. Leuk om te lezen welke onderwerpen bijzonder goed op orde zijn en om de aanbevelingen voor het jaarverslag 2022 ter hand te nemen.'Sandra Goris Manager Financiën en Bedrijfsvoering VSBfonds

Met alle plezier kunnen wij u informeren dat de volgende fondsen zich kunnen aansluiten bij de steeds grotere groep leden die met goed gevolg de toetsing FIN Code Goed bestuur hebben doorlopen. Bij deze willen wij hen harte feliciteren met dit prachtige resultaat!

Stichting Boschuysen Stichting Start Foundation Stichting de Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude Stichting Verzameling Van Wijngaarden-Boot VSB Fonds

Stichting helden der zee-fonds 'Doris Rijkers'

Stichting Van Rees-Klatte

Wilt u meer informatie over de Code Goed Bestuur en wat dit precies inhoudt? Kijk dan op het Stappenplan Deelname FIN Code Goed Bestuur, vul de Scan in en kom erachter of uw organisatie klaar is voor de toetsing FIN Normen Goed Bestuur.

Heeft u interesse in een afspraak over dit onderwerp? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze relatiemanager Marie-Claire Tordoir.